Sedat Uçan Senin Aşkına Albümü

Sedat Uçan Kimdir?

Sedat Uçan 1975 yılının haziran ayında Erzurum’un küçük bir köyü olan Ardıçlı’da dünyaya geldi. Sanatçı lise eğitimine kadar Erzurum’da eğitimini tamamladı.

Sanatçının küçük yaşlardan beri müziğe olan ilgisi artık lise yıllarında çok daha ortaya çıkınca ilk albüm bu yıllarda müzik sevenler ile buluştu. Sedat Uçan’ın aldığı aile ve okul terbiyesi ve müzik aşkı onu tasavvuf müzik ile buluşturdu. Müziğe ilgisi her geçen gün artan Sedat Uçan sanatını sadece Allah aşkı için yapmaya başladı. Bu felsefe ile yola çıkması onu pek çok Allah sever ile bir araya getirdi. Gönlünde çaplayanlar gibi akan Allah aşkını bestelere döken sanatçı pek çok gönle dokunmayı başardı.

Sanatçı 1998 yılından beri profesyonel müzik hayatında yer almaktadır. Sanatçı her yıl düzenli olarak albüm yapmayı bir gelenek haline getirmiştir. Albümleri binlerce satan ve çok büyük bir hayran kitlesine ulaşan Sedat Uçan insanları tasavvuf müzik ile buluşturmaya devam etmektedir.

2014 yılında ise Sedat Uçan Senin Aşkına albümü ile tasavvuf müzik piyasasını alt üst etmeyi başarmıştır. Albümde yer alan tüm eserler hayranlarının ağzına pelesenk olmuş ve sanatçıya duyulan hayranlık biraz daha artmıştır.

 

Sedat Uçan Senin Aşkına Albümü

Sanatçı Sedat Uçan Senin Aşkına albümü 9 Aralık 2014 tasavvuf müzik sevenler için raflarda yerini aldı. Bereket yayıncılık etiketi ile piyasaya çıkan albüm binlerce satmayı başarmıştır. Piyasada ondan fazla albümü olan Sedat Uçan kendisi gibi Allah aşkı ile yanan pek çok gönle dokunmaya devam etmektedir. Sedat Uçan’ın bu albümünde yer alan diğer eserleri ise;

  • Allah’ım
  • Ötüşen kuşlar
  • Ona gideyim
  • Senin aşkın
  • Aşkın ile âşıklar
  • Aynı derde
  • Erenler gelsin
  • Kabristan
  • Resule
  • Ötüşen kuşların remix versiyonu yer almaktadır.

 

Sedat Uçan Ödülleri Piyasaları Alt Üst Etti

Sanatçı Sedat Uçan yurt içi ve yurtdışında oldukça fazla ilgi gören sevilen ve eserleri ile sadece Allah aşkı için sanat yapan ender sanatçılardandır. Sanatçı her yıl çıkardığı albümleri ve yıl boyunca verdiği konserler ile kendisi gibi Allah severler ile buluşmaya devam etmektedir. Özellikle yurtdışında her gittiği konserden bir ödülle dönen sanatçı ülkemizin yüz akı olmaya devam etmektedir. Ülkemizde de düzenlediği konserle ve aldığı ödüller ile adından sıkça söz ettiren Sedat Uçan tasavvuf müziğe nefesi yettiğince devam etmek istemektedir. Sanatçı Sedat Uçan yaptığı besteler ve billur gibi sesi ile çok uzun yıllar daha tasavvuf müzik piyasasını kasıp kavurmaya devam edecek ve Allah’a inanan yüreklere dokunmaya devam edecektir.