Abdurrahman Önül ile İlgili Son Haberler

Abdurrahman Önül ile İlgili Son Haberler

1 Aralık 1973 yılı itibariyle Bayburt’ta dünyaya gelen Abdurrahman Önül; 1990 yılından bu yana seslendirdiği ilahilerle çok geniş kitlelere ulaşmayı başarmış olan bir ilahici olarak karşımıza çıkar. Kendine özgü sesi ve yanık sesli yorumlarıyla büyük beğeni kazanan Abdurrahman Önül düzenlediği konser ve etkinliklerden oluşmaktadır. Özellikle Ramazan programlarının aranılan ismi olmasından dolayı Önül, Ramazan ayında son derece yoğundur. Belediye, dernek ve vakıfların düzenlemiş olduğu Ramazan etkinliklerinde sıkça boy gösteren Önül, çok sayıda farklı albüme de imza atmayı başarmıştır.

Şimdiye kadar toplamda 20’den fazla albüme imza atmış olan Önül, Fatih İmam Hatip mezunudur. Küçük yaşlarda ilahilerle tanışması onun ilahi dünyasına adım atmasında etkili olmaktadır. Müziğe olan yatkınlığını almış olduğu müzik eğitimiyle perçinleyen Önül, birbirinden farklı müzik aletlerini de başarılı bir şekilde çalabilmektedir.

 

Türkiye ve Avrupa’da En Çok Satan İlahi Albümü

İstanbul’da ikamet eden Abdurrahman Önül, uzunca süreden beri içinde olduğu müzik hayatında adından sıkça söz ettirmeyi başarmış bir kişilik olarak karşımıza çıkmaktadır.Genellikle onun başarılarından söz etmektedir. Zira Abdurrahman Önül; son 10 yıldır ilahi sektöründe en çok satan albümlere imza atmayı başarmıştır. Elbette ki bu durum sadece ülkemizde değil; Avrupa’da da en çok satan ilahi albümü denildiğinde onun albümleri akıllar gelmektedir.

Alanında ün yapmış olmasının doğal sonucu olarak Abdurrahman Önül’ün hayatına dair pek çok ayrıntı merak edilmektedir. Son albümü olan Medine Gülü albümü; onun tanınmışlığı çok daha arttırmıştır. Böylece Önül’ün yer aldığı organizasyon ve etkinliklerin neler olduğu hem merak edilir olmuştur.

 

Önül’den Gönüllere Programı

Ülkemizde ün yapmış olan Abdurrahman Önül; Önül TV aracılığıyla Önül’den Gönüllere Programı’nı hazırlamaktadır. Her Cuma saat 20:00 itibariyle yayınlana bu program; beğeni kazanan bir program olarak karşımıza çıkmaktadır. Yine Önül; çok sayıda farkı TV ve radyo kanalında da yer almasından dolayı Abdurrahman Önül ile ilgili son haberler; her zaman ilgiyle karşılanmaktadır.

Abdurrahman Önül; hemen her sene pek çok farklı organizasyonlarda boy gösteren bir ilahicidir. Onunla ilgili en son organizasyon haberi ise; Van’da ki 180 bin kişilik iftar yemeği programlarıdır. Bu organizasyonda iftar sonrasında ilahi söyleyen Önül, Vanlıların da beğenisini kazanmıştır. Van Büyükşehir Belediyesiyle İpekyolu Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği bu etkinlik; son derece ses getiren bir etkinlik olarak karşımıza çıkmaktadır.