Sedat Uçan Al Beni Yüreğine Albümü

Tasavvuf Müziğinin Efsane Sesi Sedat Uçan Kimdir?

Sedat Uçan 1975 25 Haziran’da Erzurum’da doğmuş ve tasavvufi müziğe gönül vermiş bülbül gibi bir sese sahip olan bir sanatçımızdır. Sanatçı çok küçük yaşlardan beri müziğe karşı ilgi duymaktaymış. Öğrenim hayatının bir kısmını Erzurum’da tamamlayan Sedat Uçan artık lise çağlarına geldiği zaman içerisindeki müzik aşkına daha fazla hâkim olmamış ve ilk albümünü piyasaya sürmüştür.

Sedat Uçan ailesinden ve imam hatip okullarından almış olduğu Allah aşkı ve müziği birleştiren ‘ Sanat sadece Allah içindir’ felsefesini benimseyerek hareket etmiştir. 1998 yılından beri profesyonel müzik hayatında var olan Sedat Uçan çok sayıda albüm çıkardı. Albümleri binlerce satan ve çok kişiye tasavvuf müziği sevdiren sanatçı yaşamı boyunca müzik yapmaya devam etmek istiyor.

Sanatçı Sedat Uçan Al Beni Yüreğine albümü ile 2018 yılında pek çok kişinin yüreğine dokunmuş ve insanların manevi yolculuğuna yardımcı olarak pek çok kalbin kapısını açmayı başarmıştır.

 

Sedat Uçan Al Beni Yüreğine Albümü

Sanatçı Sedat Uçan Al Beni Yüreğine albümü ile 10 Haziran 2018 yılında İsra Yayın aracılığı ile tasavvuf müzik piyasasında bir rüzgâr gibi esmiştir. Bu müstesna albüm içerisinde yer alan diğer eserler ise;

  • Her şeyin sahibi Allah
  • On sekiz bin âleme
  • Davet
  • Vuslat
  • Subhanallah
  • Ayrılık
  • İslam güzel ahlaktır
  • Hasret

Sanatçı yıllardır yurt içi ve yurtdışında pek çok konser vererek sevenleri ile buluşmaktadır. Sedat Uçan her yıl düzenli olarak albüm yapan sanatçılarımızdandır. Her yıl albümlerini sevenlerinin beğenisine sunan Sedat Uçan Allah aşkı ile yanan birçok yüreğe dokunarak maneviyatların güçlenmesine aracılık etmektedir.

Sedat Uçan’ın seslendirmiş olduğu eserlerin çoğu kendisine aittir. Benimsediği felsefe doğrultusunda müziğini sevenleri ile buluşturan sanatçı verdiği konserler ve katıldığı yayınlar ila büyük hayran kitlesi ile buluşmaya devam etmektedir. Sedat Uçan Al Beni Yüreğine albümü ile yine sevenlerini muhabbetle selamladı ve bir kez daha yüreklere Allah aşkının tohumlarını atmayı başarmıştır.

 

Sedat Uçan’a Ödül Yağıyor

Sedat Uçan müzik piyasasında var olmaya başladığı günden beri insanların manevi tarafları ile bestelerindeki aşkı buluşturmayı başaran ender sanatçılardandır. Bu farklılık onu kısa zamanda dünya genelinde üne kavuşturmayı başardı ve sanatçı konser vermek için gittiği hemen hemen tüm ülkelerden vatanına ödüllerle dönmeyi başarmıştır. Ülkemizde de pek çok ödüle layık görülen sanatçı albümlerini sevenleri ile buluşturmaya tüm hızı ile devam edecek ve çok daha fazla ödül ve her geçen gün büyüyen bir hayran kitlesi ile yoluna devam edecektir.