Kur'an-ı Kerim Tamamı - Hatim Seti Tek Video'da - YouTube Türkiye'de İlk - 28 Saat Tecvidli Hatim

Şarkı ı Kerim Tamamı
Sanatçı Kur'an
Kategori
Hit 17
Kanal Ağlatan İlahiler

Kuran Tamamını Dinle - Kesintisiz Eksiksiz Tane Tane Okuyuş ile 28 Saat Kuran Hatmi.

Okuyan : Hafız Mustafa Uyar

https://www.youtube.com/playlist?list=PLKyo54kPfhX7_FKNUDPKNziI6vZK_jgcs

Okunan Hatm-i Şerif'in Cüzlerine Yukarıdaki linkten Ulaşabilirsiniz

Hatim Duası : Âlemlerin Rabbi olan Allah’a hamd olsun. İyi sonuç müttakilerindir. Düşmanlık ancak zalimler içindir. Peygamberimiz Hz. Muhammed (a.s)’e, O'nun bütün ehl-i beytine ve ashâbına salât ve selâm olsun.
Ey Rabbimiz! ibadetlerimizi kabul buyur! Şüphesiz ki Sen her şeyi işiten ve her şeyi bilensin.
Ey Mevlamız! Bizim tövbelerimizi kabul eyle!. Şüphesiz ki Sen tövbeleri çok çok kabul eden ve merhametli olansın. Bize hidâyet ver! Hak yola ve sırat-ı müstakime ulaşmayı bizi muvaffak eyle!. Yüce Kur’ân’ın hürmetine, âlemlere rahmet olarak gönderdiğin Peygamber hürmetine.
Ey Kerim olan Allah! Bizi bağışla. Ey Rahim olan Allah! Bizi bağışla. Ey ikram edenlerin en keremlisi olan Allah! Lütfunla ve ihsanınla bizim günahlarımızı bağışla.
Allah’ım! Bizi Kur’ân süsü ile süsle. Kur’ân ile bize lütfet! Kur’ân ile bizi şereflendir. Kur’ân elbisesini bize giydir. Kur’ân hürmetine bizi cennetine koy. Kur’ân hürmetine dünyadaki belalardan ve âhiret azabından bizi koru. Ey Rahim, Ey Rahman! Ümmet-i Muhammed’in tamamına merhamet et.
Allah’ım! Kur’ân’ı bize dünyada yoldaş eyle. O’nu bize kabirde dost eyle. Kıyamet günü onu bize şefaatçi kıl, sırat köprüsü üzerinde onu bize nur eyle. Cennette onu bize yoldaş eyle. Cehennem ateşine karşı onu bize perde ve engel kıl. İhsanın, cömertliğin ve keremin ile tüm hayırlı yollar için onu bize önder kıl.
Kur’ân hidâyeti ile bizi hidâyete eriştir. Kur’ân’ın hürmetine bizi ateşten koru. Kur’ân hürmetine bizim derecemizi yükselt. Okunan Kur’ân hürmetine günahlarımızı bağışla. Ey Lütuf ve ihsan sahibi!.
Allah’ım! Kalplerimizi temizle. Kusurlarımızı ört. Hastalarımıza şifa ver. Borçlarımızı ödemeye yardım et. Yüzümüzü aydınlat. Derecemizi yükselt. Babalarımıza merhamet et. Annelerimizi bağışla. Din ve dünya işlerimizi islâh et. Düşmanlarımızın bize saldırısını bertaraf eyle. Ailemizi, mallarımızı, memleketimizi her türlü afetlerden, hastalıklardan ve belalardan koru. Ayaklarımızı sabit eyle, kâfir toplumlara karşı bize yardım et. Yüce Kur’ân hürmetine.
Allah’ım! Okuduğumuz ve tilavet ettiğimiz Kur’ân’ın sevabını ve nurunu Efendimiz Hz. Muhammed (a.s)’in ruhuna ulaştır. Ve onun kardeşleri olan tüm Peygamberlerin (a.s) ruhlarına ulaştır.
Hayatta olan veya vefat etmiş olan babalarımızın, annelerimizin, kardeşlerimizin, evladımızın, akrabalarımızın, sevdiklerimizin, dostlarımızın, hocalarımızın, üzerimizde hakkı olan herkesin ve Müslüman olan bütün kadın ve erkeğin ruhlarına ulaştır.
Ey ihtiyaçları gideren Allah! Ey dualara icabet eden Allah! Ey merhametlilerin en merhametlisi! Dualarımızı kabul et. Tüm Peygamberlere salât ve selam olsun..

Ağlatan ilahiler kanalımızda YouTube'de yıllardır gönüllere taht kurmuş ilahi sanatçılarının yürekleri dağlayan ve nefsimizi dizginleyen bizlere ölümü hatırlatan ilahilerini yayınlamayı kendimize düstür edindik. Kanalımızda ayrıca Kur'an-ı Kerim okumaları, Sohbetler, Güzel Sözler, İbretlik Hikayeler ve Dualar da paylaşmaktayız. İNŞAALLAH Kanalımızı beğenir ve desteklerinizi esirgemezsiniz. ALLAH cümlemizden razı olsun. Yolundan Ayırmasın. (Amin)

#Kuran #HatimSeti #KuranTamamı

Kur'an


    Warning: mysqli_fetch_assoc() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/tubeilahi/public_html/sarki-detay2.php on line 207

    Warning: mysqli_fetch_assoc() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/tubeilahi/public_html/sarki-detay2.php on line 237
İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER İÇERİKLER

Yorumlar

Yorum Yap

    Bu şarkıya ilk yorum yapan siz olun

capthca